Κίνημα Αλληλεγγύη: Δεν στηρίζει κανέναν από τους υποψήφιους για δημαρχία Αμμοχώστου

Ουδείς από τους υποψήφιους Δημάρχους Αμμοχώστου πληροί τις προϋποθέσεις που το Κίνημα Αλληλεγγύη έθεσε εξ’ αρχής για υπερκομματικό υποψήφιο και ως εκ τούτου δεν στηρίζει κανέναν, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι το Κίνημα, σε συνεδρία της Πολιτικής Επιτροπής, την Πέμπτη, εκτιμώντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις γύρω από την Αμμόχωστο και γενικότερα στο Κυπριακό, έκρινε ότι για τη δημαρχία της πόλης θα υπηρετούνταν το εθνικό συμφέρον εάν οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις συντάσσονταν υπέρ ενός υποψηφίου κοινής αποδοχής.

«Το Κίνημα Αλληλεγγύη ενεργώντας μέσα σε αυτά τα πλαίσια πρότεινε τον κύριο Λοΐζο Αυξεντίου, ένα πρόσωπο αποδεδειγμένης αξίας και εμπειρίας, για τη δημαρχία της Αμμοχώστου. Δυστυχώς, επικράτησαν άλλες σκοπιμότητες και επιμέτρησαν άλλες κομματικές επιδιώξεις που δεν επέτρεψαν να γίνει αποδεκτή η εν λόγω πρότασή μας», συμπληρώνεται.

Χωρίς να υποτιμά τις συνέπειες από το αποτέλεσμα της επικείμενης εκλογής, το Κίνημα Αλληλεγγύη, αναφέρει καταληκτικά ότι δεν στηρίζει κανέναν.

Πηγή: ΚΥΠΕ