Δύο «βαριά» όπλα στα χέρια του Μπεργκ

Δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, έχει πλέον στην διάθεσή της η Ομόνοια. Ο λόγος για τον Ντάρμπισαϊαρ και τον Μίκου.

Για τον Άγγλο επιθετικό, τα διαπιστευτήρια έχουν δοθεί, αν και πέρσι διάνυσε μία από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας του. Στην Ομόνοια ελπίζουν πως φέτος θα επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις και θα βοηθήσει επιθετικά με τα γκολ που τόσο έλλειψαν.

Από την άλλη για τον Μίκου έχουμε ελάχιστο δείγμα γραφής, όμως μέχρι στιγμής αυτό είναι ικανοποιητικό. Φαίνεται πως οι «συστάσεις» που τον ακολουθούν, έχουν βάση. Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε να τον δούμε σε περισσότερα παιχνίδια ώστε να κρίνουμε πιο σωστά τις ικανότητές του.

Το σημαντικό είναι πως ο Μπέργκ έχει δύο φορ περιοχής που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί, ώστε το τριφύλλι να σκοράρει απέναντι στις άμυνες των αντιπάλων. Ο Νορβηγός τεχνικός, θέλει πρέπει να βρει τον τρόπο να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες και με αυτά τα όπλα (σε καλή κατάσταση), έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει.

Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του τριφυλλιού ώστε να δούμε τόσο τους δύο ποδοσφαιριστές, όσο και το πλάνο του Νορβηγού προπονητή…

Πηγή:balla.com.cy