Η γυναίκα που βρήκε τον βιαστή της μετά από 36 χρόνια (Pics)

36 χρόνια μετά τη φρίκη του βιασμού της, μια γυναίκα αποφάσισε να προσπαθήσει να βρει το δράστη και όπως όλα δείχνουν ίσως δικαιωθεί.  

Η γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ξύπνησε στο κρεβάτι της πριν από 36 χρόνια, με έναν άγνωστο να της επιτίθεται σεξουαλικά και σήμερα, το DNA βοήθησε να δοθεί τέλος στην υπόθεση.

Η επίθεση συνέβη στις 22 Αυγούστου 1983, στο σπίτι του θύματος στην περιοχή Coral Springs. Η γυναίκα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της περίπου στις 6 το πρωί, όταν ένας άνδρας με ένα μαχαίρι στο λαιμό της, τη βίασε. «Σε αγαπώ εδώ και μήνες», της είπε μετά τον βιασμό.

Εκείνη την εποχή, ο ύποπτος περιγράφηκε ως λευκός άντρας με καστανά μαλλιά που φορούσε έντονη κολόνια και είχε προφορά από το νότο.Το DNA που συλλέχθηκε στη σκηνή μεταφέρθηκε αργότερα σε ένα εργαστήριο, αλλά, η διαθέσιμη τεχνολογία δεν μπόρεσε να εντοπίσει κάποιον ύποπτο, δήλωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Η υπόθεση είχε κλείσει, μέχρι φέτος. Το θύμα ενημερώθηκε μέσα από δημοσιεύματα σε social media σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ερευνητές χρησιμοποιούν πλέον το DNA για να λύσουν υποθέσεις ακόμη και πολλών ετών και αποφάσισε να πάει στην αστυνομία.

Οι ερευνητές που εξέτασαν τα στοιχεία, έστειλαν κάποια στο εργαστήριο του τμήματος του Broward για περαιτέρω επεξεργασία με τη χρήση της νέας τεχνολογίας. Στις 27 Ιουνίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και διαχώρισαν δείγμα DNA από τα ρούχα του θύματος και βρήκαν πως ανήκε στον καταδικασμένο εγκληματία Timothy Norris, ανέφερε η αστυνομία.

Ο Νorris, ο οποίος εκτίει ποινή στη Δυτική Βιρτζίνια για ένοπλη ληστεία τραπεζών, κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση και αναμένεται έκδοση στην Φλόριντα για να δικαστεί για το έγκλημα που διέπραξε 36 χρόνια πριν.

Ο 60χρονος έχει παρελθόν με προηγούμενες συλλήψεις για επίθεση σε γυναίκα και απαγωγή, δήλωσαν οι αρχές.

Πηγή: lifo.gr