Καθρέφτης για όλους το γήπεδο

Αρκετές ήταν οι προσθαφαιρέσεις στο φετινό ρόστερ της Ομόνοιας, και δικαιολογημένα θα λέγαμε μετά την περσινή τραγική σεζόν όπου οι πράσινοι τερμάτισαν στην 6η θέση.

Μέχρι στιγμής το τριφύλλι απόκτησε 12 ποδοσφαιριστές ενώ θα αποκτηθούν ακόμα δυο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ουζόχο, Κυριακίδης, Περέιρα, Λανγκ, Λούφτνερ, Γκόμες, Ορτέγα, Παναγιώτου, Μποτεάκ, Τιάγκο, Έζρα, Λέτσγιακς.

Για τις υπόλοιπες προσθήκες θα αποκτηθεί επιθετικός, αφού φάνηκε μέσα από την προετοιμασία πως λείπει ο δεινός σέντερ φορ και η ομάδα προγραμματισμού ψάχνει τον εκλεκτό. Για την άλλη κενή θέση στον κατάλογο α’ το πιο πιθανόν θα συμπληρωθεί με την απόκτηση του Ρομπέρζ. Αν όχι τότε το τριφύλλι ίσως προχωρήσει σε απόκτηση μέσου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως την νέα περίοδο θα δούμε μια «νέα» Ομόνοια αρκετά διαφορετική αφού σε σχέση με το περσινό ρόστερ αυτοί που παρέμειναν είναι ελάχιστη.

Οι φίλοι των πρασίνων ανυπομονούν να δουν την νέα τους ομάδα ευελπιστώντας πως αυτό το καλοκαίρι δεν έγιναν τα λάθη των προηγούμενων χρόνων, και πως φέτος μπορεί η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Αυτό θα διαφανεί στην πορεία αφού καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Ο κόσμος πάντως θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ κόντρα στην Ανόρθωση.

Πηγή: balla.com.cy