Ντροπιαστικό φώτοσοπ σε φωτογραφία των Κιμ Καρντάσιαν και Κάιλι Τζένερ

Χλευαστικά σχόλια και κριτική δέχεται για ακόμη μια φορά η Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και η αδελφή της Κάιλι Τζένερ.  

Ο εκπρόσωπός τους φέρεται να δήλωσε στο Page Six πως δεν υπάρχει ζήτημα φώτοσοπ -και μάλιστα κακού- αλλά πως αυτό μοιάζει έτσι λόγω της γωνίας λήψης.   Πού είναι το πρόβλημα και γιατί σχεδόν όλοι σχολιάζουν;

Είναι κάπως δύσκολο να εντοπιστεί η λεπτομέρεια, αλλά κάποιοι το έκαναν και αναρωτιούνται αν η Κιμ έχει έκτο δάχτυλο στο ένα της πόδι το οποίο έκρυβε ή αν αυτό «φύτρωσε» ξαφνικά.

Φυσικά κανείς δεν θα περίμενε πως η Καρντάσιαν θα δημοσίευσε επίσημη φωτογραφία χωρίς επεξεργασία. Αυτό που μάλλον ερεθίζει στις περιπτώσεις αυτές είναι το πόσο άγαρμπα γίνεται αυτό και είναι λογικό να αναρωτηθεί κανείς πώς δεν προσέχουν τέτοιες λεπτομέρειες.

Επίσης υπάρχει αρκετή συζήτηση για το πώς οι διάσημες γυναίκες πρέπει στην εποχή μας να πάψουν να προσπαθούν να προβάλλουν μια αψεγάδιαστη εικόνα με τεχνητά μέσα και να στραφούν στην πιο φυσική αποτύπωση της ομορφιάς τους.

Αλλά ακόμη και όσοι αποδέχονται πως αυτό που μοιάζει με 6ο δάχτυλο δεν είναι παρά μια οφθαλμαπάτη που προκαλεί το πέλμα της και το πλαϊνό του ποδιού, επιμένουν πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά και με το χέρι της Κάιλι. Κάπως αφύσικη μοιάζε αυτή η ανατομία για άνθρωπο…

Πηγή: lifo.gr