Ο Μπόρις Τζόνσον έβαλε το πόδι του πάνω στο τραπέζι στη συνάντηση με τον Μακρόν (Pics)

Διπλωματική αμηχανία και πληθώρα αρνητικών σχολίων προκάλεσε μία άκομψη κίνηση του Μπόρις Τζόνσον που σίγουρα δεν προβλέπεται από κανένα πρωτόκολλο, κατά τη συνάντηση του με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.   

Ο κ. Μακρόν υποδέχθηκε τον νέο Βρετανό πρωθυπουργό σήμερα, στο Μέγαρο των Ηλυσίων στο Παρίσι, για να συζητήσουν το θέμα του Brexit και τις προοπτικές μιας «ομαλής» εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά τις τυπικές φωτογραφίες υποδοχής, οι δύο άνδρες πέρασαν σε ένα από τα μεγάλα σαλόνια του προεδρικού μεγάρου. Ο Μακρόν επέλεξε έναν καναπέ και ο Τζόνσον κάθισε απέναντι του σε μια πολυθρόνα ενώ δεκάδες φωτορεπόρτερ εξακολουθούσαν να απαθανατίζουν την συνάντηση των δύο ηγετών.

Κάποια στιγμή και εντελώς αψυχολόγητα, ο Τζόνσον αποφάσισε να βάλει το πόδι του πάνω σε ένα από τα τραπεζάκια του σαλονιού, με τον Γάλλο πρόεδρο να κοιτάζει εμφανώς αμήχανος σε άλλη κατεύθυνση. Μάλιστα ο Μπόρις Τζόνσον παρέμεινε σε αυτή τη στάση για πολλά δευτερόλεπτα, ποζάροντας ακόμα και για τους φωτογράφους.

Πηγή: www.lifo.gr