Σχέδιο σε λευκό χαρτί

Ο… διαφαινόμενος αποκλεισμός από την Αϊντχόφεν ανήκει στην ιστορία και στον Απόλλωνα καλούνται να «σβήσουν» όσα έγιναν στα δύο ματς με τους Ολλανδούς, ενόψει πρωταθλήματος.

Τα ματς με την PSV θα αναλυθούν από την τεχνική ηγεσία, κυρίως στα στοιχεία όπου οι Γαλάζιοι έδειξαν αδυναμίες ικανές να αλλοιώσουν το πλάνο του Απόλλωνα κατά την εφαρμογή του στις εγχώριες διοργανώσεις, κάτι που ο Σωφρόνης Αυγουστή απεύχεται και θα κάνει το παν για να… εξαλειφθούν.

Η ομάδα της Λεμεσού πήρε τα μαθήματά της από τους αγώνες στα πλέι οφ του Europa League, όμως ο Απόλλωνας οικοδομήθηκε για να μπορεί να απορροφεί τους κραδασμούς τέτοιων αποτελεσμάτων και να αντιδράει με σκοπό να εκπληρώσει τους επόμενους στόχους που έχει ενώπιόν του.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώνεται και οι Γαλάζιοι θα δηλώσουν τον τελικό κατάλογο με τους ξένους/κοινοτικούς και σύμφωνα με τα λεχθέντα ο Απόλλωνας θα κυνηγήσει μέχρι τέλους στο μεταγραφικό πεδίο το ενδεχόμενο για περαιτέρω ενίσχυση.

Αυτό που έχουν να κάνουν λοιπόν στο Κολόσσι είναι να πορευτούν με στοχοπροσήλωση και να μείνουν ανεπηρέαστοι από τον αποκλεισμό από ένα ανώτερο αντίπαλο.

Πηγή: balla.com.cy