Τέξας: Πανικός από πυροβολισμούς σε κατάστημα Walmart (ΒΙΝΤΕΟ + ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πανικός επικρατεί στο Ελ Πάσο του Τέξας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό πυροβολισμών σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart.

Πανικός επικρατεί στο Ελ Πάσο του Τέξας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό πυροβολισμών σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart, μέσα σε εμπορικό κέντρο.

Η αστυνομία εξέδωσε νωρίτερα προειδοποίηση μέσω Twitter για τον ένοπλο, ζητώντας από τους πολίτες να μείνουν μακριά από τις οδούς Hawkins και Gateway East γύρω από το υπερκατάστημα. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNN, υπάρχουν οπωσδήποτε τραυματίες. Τοπικά μέσα ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών στους 18 ενώ εκφράζονται φόβοι και για έναν νεκρό.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο CBS News ότι ετοιμαζόταν να μπει στο κατάστημα όταν άκουσε τουλάχιστον δέκα πυροβολισμούς. Ο ίδιος είπε πως είδε τουλάχιστον δύο ανθρώπους με όπλα και μία ηλικιωμένη γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα, αλλά προς το παρόν αυτή η μαρτυρία δεν μπορεί να διασταυρωθεί.  Ωστόσο πληθαίνουν οι αναφορές για δύο δράστες με ημιαυτόματα όπλα.

Με νέα ανακοίνωσή τους, οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να αποφύγουν γενικότερα την περιοχή του εμπορικού κέντρου Cielo Vista Mall τονίζοντας ότι το περιστατικό βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και η περιοχή που πρέπει να ελεγχθεί είναι τεράστια.. Προτεραιότητα των αρχών είναι η εκκένωση του χώρου και ο εντοπισμός των δραστών.

Πηγή: lifo.gr