Θα «παλέψει» ως την τελευταία στιγμή

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για τη δεύτερη σπουδαία «μάχη» απέναντι στην PSV για τα «play-offs» του Europa League, εκεί όπου ψάχνει το… θαύμα για να ανατρέψει (3-0) το δύσκολο σκορ, με το οποίο ηττήθηκε μέσα στην έδρα των «ερυθρόλευκων».

Οι «κυανόλευκοι» διαθέτουν επιλογές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρά τις απουσίες των Σακέτι και Περέιρα, θα προσπαθήσουν να μπουν δυναμικά στο ΓΣΠ, έτσι ώστε να σκοράρουν νωρίς και να φτάσουν στα όρια τους, διεκδικώντας κάτι μοναδικό, τη νέα είσοδο σε ομίλους, κάτι που έπραξαν και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή αντεπεξήλθε στις προκλήσεις του πρώτου αγώνα για ένα ημίχρονο, ωστόσο, μέσα σε 13 λεπτά ότι «έκτισε» το γκρέμισε, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα από το Αϊντχόφεν της Ολλανδίας. Αυτά τα κενά διαστήματα είναι απαγορευτικά εάν θέλουν οι Λεμεσιανοί να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διεκδικήσουν την πρόκριση που θα τους αποφέρει μεγάλη οικονομική ενίσχυση, αλλά και ώθηση για τη συνέχεια της χρονιάς.

Τα δεδομένα που υπάρχουν στη ρεβάνς του ΓΣΠ είναι δύσκολα, αλλά ο Απόλλωνα έχει μάθει να «παλεύει» ως την τελευταία στιγμή, τούτο θα πράξει και τώρα που οι πιθανότητες δεν είναι καθόλου με το… μέρος του!

Πηγή: balla.com.cy