«Ξέρω πόσο πολύ λείπει ο τίτλος πρωταθλήματος…»

Μετά το τέλος του αγώνα στην «Generali Arena», ο Σάλαι μίλησε και στον απεσταλμένο της SPORTDAY και του Super Sport fm 104.0 Παύλο Πελεγκάρη.

«Ένιωσα μεγάλη χαρά που η οικογένεια μου βρέθηκε στην Βιέννη για να με παρακολουθήσει και χάρηκα ακόμα περισσότερο που νικήσαμε και τους έκανα περήφανους. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μια δυνατή και ιστορική ομάδα όπως η Αούστρια και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο κομμάτι της τακτικής και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους. Βέβαια τίποτα δεν τελείωσε, πρέπει και στον επαναληπτικό να είμαστε το ίδιο σοβαροί για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε» είπε για το μεγάλο διπλό και την προσπάθεια πρόκρισης και συμπλήρωσε για την επιλογή του να συνεχίσει στην Κύπρο και στο πρωτάθλημα μας:

«Αρχίζω σιγά, σιγά να προσαρμόζομαι στην Κύπρο αλλά θέλω ακόμα λίγο χρόνο για να μάθω τη Λεμεσό. Όλοι στην ομάδα με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και το ένιωσα πολύ όταν πέτυχα εκείνο το σημαντικό γκολ με την Σάμροκ Ρόβερς. Όλοι μου συμπεριφέρονται άψογα και περιμένω να αρχίσει και το πρωτάθλημα. Ξέρω πόσο πολύ λείπει ο τίτλος πρωταθλήματος από την ομάδα μας».

Πηγή: balla.com.cy