ΑΕΚ-Απόλλωνας: Τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει μεταφέροντας την ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Παρασκευής.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Διευθετήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, 2019 και ώρα 7.00μ.μ., Στάδιο ΑΕΚ Αρένα, Λάρνακα – 25/09/2019.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2019, στις 7.00μ.μ., στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, στην Λάρνακα, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα «ΛΑΡΝΑΚΑ» και στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η δυτική κερκίδα «Γιώργος Καραπατάκης», η νότια κερκίδα «Πετρολίνα» και η ανατολική κερκίδα «AJK Group».

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5.30μ.μ. και οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, για τη μετάβαση τους στο στάδιο, προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του «KLEIMA» και αντί αυτού να προσέρχονται στο στάδιο από την πλευρά του νέου κυκλικού κόμβου του σταδίου ΚΙΤΙΟΝ. Από εκεί να κατευθύνονται προς το κολυμβητήριο και μετά αμέσως αριστερά για να προχωρήσουν προς το στάδιο ή εναλλακτικά να κατευθύνονται πεζοί από το δρόμο που περνά πίσω από το στάδιο ΚΙΤΙΟΝ, ο οποίος θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ, στην νότια πλευρά του, καθώς και στις παρόδους προς την λεωφόρο Παϊσίου, το Νέο Νοσοκομείο και την περιοχή Βεργίνας, όπου υπάρχει μεγάλος χωμάτινος χώρος στάθμευσης.

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα διατεθούν ηλεκτρονικά σε προπώληση.

Προτρέπονται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, οι οποίοι θα κατευθύνονται στο στάδιο από Λεμεσό προς Λάρνακα, να κατευθυνθούν αριστερά από τον κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού και ακολούθως να βγουν από την 1η έξοδο και να συνεχίσουν ευθεία μέχρι τα φώτα τροχαίας. Από εκεί να στρίψουν δεξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του «KLEIMA» και αμέσως μετά το φούρνο «ΠΙΡΙΛΛΟΣ», να στρίψουν ξανά δεξιά και ακολούθως να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο σημείο όπου βρίσκονται τα παλιά ταμεία του σταδίου ΓΣΖ.

Περαιτέρω τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο στάδιο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού

Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα ταμεία της δυτικής κερκίδας και για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα παλαιά ταμεία του ΓΣΖ, στη βόρεια πλευρά του σταδίου

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας, μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804040 ή και στην τηλεφωνική Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460, ενώ σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου ΑΕΚ Αρένα για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων».

Πηγή:balla.com.cy