Αγνοούνται 23 συγγενείς του Σίντνεϊ Πουατιέ από τον τυφώνα Ντόριαν

Μια βδομάδα μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Ντόριαν από τις Μπαχάμες, το έθνος των Μπαχαμέζων μετράει τις πληγές του. Ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει στους 46, ενώ σε πολλά από τα νησιά οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ρέματα με πτώματα. Ανάμεσα σε αυτούς που έζησαν το πλήγμα του τυφώνα είναι και ο Σίντνεϊ Πουατιέ με την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε ο ανιψιός του 92χρονου ηθοποιού που κατοικεί μόνιμα στο Μαϊάμι, ο Τζέφρι Πουατιέ, υπάρχουν περίπου 23 άτομα από την πολύ μεγάλη οικογένεια τα οποία δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν, ούτε έχουμε νέα από κανέναν. Ακόμα περιμένουμε να δώσουν σημεία ζωής. Ανησυχούμε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να τους βρούμε με κάθε διαθέσιμο μέσο, αλλά δεν έχουμε ανταπόκριση. Έχουμε ανησυχήσει βαθύτατα».

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όσα είπε ο Τζέφρι Πουατιέ, ο αριθμός των μελών της οικογένειας φτάνει τα 500 άτομα. Από την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις Μπαχάμες, φαίνεται δύσκολο να υπάρξει κάποια λύση στην αναζήτησή τους σύντομα.

Πηγή:eleftherostypos.gr