Απονομή υποτροφιών συνολικού ύψους €10.000 σε δύο αριστούχους φοιτητές της Πάφου

Σε σεμνή τελετή που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο στην Πάφο,απονεμήθηκαν στις 29 Αυγούστου 2019, από το Round Table 7 Πάφου και τον όμιλο Thanos Hotels & Resorts  δύο υποτροφίες συνολικού ύψους €10.000, σε αριστούχους φοιτητές της πόλης της Πάφου για σπουδές σε όλους τους κλάδους σε οποιοδήποτε Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Κύπρου ή του εξωτερικού. 

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου στόχος του προγράμματος υποτροφιών είναι η ενίσχυση φοιτητών, οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν περαιτέρω τις σπουδές τους και ταυτόχρονα η επιβράβευση της αριστείας.

Απονέμοντας τις υποτροφίες, οι χορηγοί επαίνεσαν τους αριστούχους για την αφοσίωση και την πειθαρχεία τους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία.

Την πρώτη υποτροφία παρέλαβε η Γεωργία Παύλου, 23 ετών από την Έμπα Πάφου, η οποία αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας στην Ρωσία στον κλάδο Ρωσικής Φιλολογίας και θα συνεχίσει τις σπουδές της στον κλάδο Graduate Program of Study στο Computer Assisted Language Learning – Call του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η δεύτερη υποτροφία απονεμήθηκε στον Παύλο Αλέξανδρο Δημητρίου, ο οποίος κατάγεται από το Αναβαργός Πάφου και είναι 25 ετών. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κύπρου με πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού με δευτερεύοντα κλάδο τη Βιοϊατρική Μηχανική και θα συνεχίσει τις σπουδές του στον κλάδο MSc στο Biomedical Engineering του Imperial College London, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ