Δεν το ‘θελε, αλλά…

Η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ουδείς αμφιβάλλει γι’ αυτό. Ήταν ένα ματς που οι πλείστοι, αν όχι όλοι, έχουν ήδη ξεχάσει.

Η ομάδα της Λάρνακας είχε τα (πολλά) προβλήματά της. Αγωνιστικά, αλλά και το βάρος στη ψυχολογία ότι δεν έπρεπε με τίποτα να χάσει. Δεν κέρδισε, αλλά δεν έχασε.

Προφανώς η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία δεν είναι κι ότι καλύτερο. Ούτε οι έξι βαθμοί σε τέσσερεις αγώνες είναι απολογισμός που ικανοποιεί. Εντούτοις, δεν σε… ρίχνει. Κακά τα ψέματα.

Η ΑΕΚ είχε μαζεμένα προβλήματα, με την απουσία σημαντικών ποδοσφαιριστών της. Θα μπορούσε στο τέλος του αγώνα να πάρει τη νίκη. Προσέξτε. Όχι να την κλέψει. Έχει τεράστια διαφορά. Διότι ναι μεν δεν έθελξε, γενικώς στο ματς, με την απόδοσή της, αλλά έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο πως το ήθελε περισσότερο.

Η νίκη δεν ήρθε, αλλά η σελίδα γυρίζει ευκολότερα, χωρίς μεγάλο βάρος στα χέρια… Ένα βάρος ωστόσο που σαφώς θα το ‘χει σίγουρα στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας.

Στο αγωνιστικό μέρος, με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Ματίγια Σπόλιαριτς και θα φανεί προσεχώς η κατάστασή του, όπως και των υπολοίπων τραυματιών.

Εκτός πλάνων με τον Εθνικό θα είναι σίγουρα ο Νάτσο Κάσες που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, καθώς επίσης και ο Τέτε λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Διαθέσιμοι θα είναι οι Πλάνας και Φακούντο Γκαρσία.

Πηγή: balla.com.cy