Δίκαια φωνάζει αλλά… πρέπει να κοιτάξει μπροστά

Η Ομόνοια δίκαια διαμαρτύρεται για την διαιτησία η οποία της στέρησε την 3ης συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λευκωσίας «φωνάζει» για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Μίκου στο 90’+5, την κόκκινη που έπρεπε να δεχθεί ο Τέτε στο 52’, αλλά και το καθαρό γκολ του Λούφτνερ στο 28’. Ο τηλεοπτικός φακός δικαιώνει και στις τρεις περιπτώσεις τους πράσινους οι οποίοι διαμαρτύρονται για αλλοίωση αποτελέσματος και όχι άδικα.

Οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ δεν μπήκαν καλά στο γήπεδο ωστόσο μετά το πρώτο τέταρτο ανέβηκαν, έλεγχαν το παιχνίδι και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ.

Αυτό που φάνηκε στο τέλος του αγώνα και παρά τη ισοπαλία είναι πως η Ομόνοια έδειξε πως διαθέτει αρκετά καλή ομάδα και πως μπορεί να πετύχει τους στόχους της την φετινή περίοδο.

Το λέμε αυτό γιατί η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια στην Αρένα είναι πανίσχυρη και δύσκολα χάνει βαθμούς. Το τριφύλλι πήγε εκεί με απαιτήσεις και αν ο διαιτητής ήταν δίκαιος αλλά και οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων λίγο πιο προσεκτικοί θα μιλούσαμε για ένα μεγάλο διπλό.

Όπως και να έχει το τριφύλλι κρατά την εμφάνιση και βλέπει μπροστά. Αυτό είναι το μήνυμα που επικρατεί στο «Ηλίας Πούλλος» αφού δεν θέλουν αυτό το παιχνίδι να επηρεάσει την μετέπειτα πορεία τους η οποία είναι δύσκολη. Ο Νορβηγός θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση του ποδοσφαιριστές του και να μην τους αφήσει αυτό το αποτέλεσμα να τους επηρεάσει αρνητικά στην ψυχολογία.

Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με τους ποδοσφαιριστές του Μπερκγ να καλούνται να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στην Αρένα, να είναι πιο προσεκτικοί στην άμυνα κυρίως και να πάρουν το τρίποντο το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό.

balla.com.cy