Δολοφονία στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για δυο μπύρες

Για δύο μπύρες δολοφονήθηκε ο 23χρονος φοιτητής Χαλίτ Αγιάρ στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, στην Ιστικλάλ (Οδός Πέραν) από νεαρό που είχε βγει με άδεια από τις φυλακές. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σκηνή δολοφονίας. 

Ο φοιτητής δολοφονήθηκε με μαχαίρι από τον νεαρό Εμρά Γιασάρ που του ζητούσε χρήματα ενώ περίμενε στη στάση του τραμ με δύο φίλους του. Σύμφωνα με κατάθεση του Εμρά Γιασάρ, εκείνο το βράδυ βγήκε από μπαρ μεθυσμένος με έναν φίλο του και ζήτησαν από φοιτητή και την παρέα του να τους αγοράσουν δύο μπύρες γιατί δεν είχαν λεφτά. “Μας τελείωσαν τα λεφτά και τότε είδαμε τους νεαρούς στη στάση. Τους ζητήσαμε να μας πάρουν μπύρες. Εκείνοι απάντησαν ‘γιατί να σας πάρουμε μπύρες;’. Εμείς είπαμε ‘τότε δώστε μας χρήματα να τις πάρουμε μόνοι μας’. Εκείνοι αντέδρασαν και έγινε καβγάς. Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας έβγαλα το μαχαίρι και το κάρφωσα”, ανέφερε στην κατάθεσή του.

Ο φίλος του Εμρά Γιασάρ παραδέχτηκαν ότι ήταν πολύ μεθυσμένοι και πως  επιτέθηκαν στους νεαρούς με σπασμένο μπουκάλι που κρατούσαν.

ΚΥΠΕ