Δυο ηλικιωμένες εντοπίστηκαν με ηρωίνη από αστυνομικό λαμπραντόρ στις Σέρρες

Το μαύρο Λαμπραντόρ με τις πολλές επιτυχίες στον εντοπισμό εξαρτησιογόνων ουσιών που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανακάλυψε γρήγορα τις δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 23 γραμμαρίων

Μάταια μπήκε στον κόπο να κρύψει δίπλα από το σπίτι της την παράνομη πραμάτεια της μια από τις δυο ηλικιωμένες που συνελήφθησαν επειδή διακινούσαν ηρωίνη στην πόλη των Σερρών. Τα αλάνθαστα ρουθούνια του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Άτλαντα», την ξετρύπωσαν αμέσως!

Το μαύρο Λαμπραντόρ με τις πολλές επιτυχίες στον εντοπισμό εξαρτησιογόνων ουσιών που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανακάλυψε γρήγορα τις δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 23 γραμμαρίων, τις οποίες είχε κρύψει η 68χρονη όταν αντιλήφθηκε ότι θα γινόταν έρευνα στο σπίτι της στον οικισμό του Αγίου Ραφαήλ.

Η ηλικιωμένη συνελήφθη και στην κατοχή της κατασχέθηκαν 45 ευρώ. Ακολούθησε η έρευνα που έγινε στο σπίτι μιας 63χρονης γειτόνισσάς της, όπου ο «Άτλας» ανακάλυψε άλλες πέντε συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και 50 ευρώ. Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Πηγή: protothema