Έσοδα €81 εκατ. από PwC Κύπρου για το οικονομικό έτος 2019

Κατά το οικονομικό έτος 2019 τα έσοδα της PwC Κύπρου ανήλθαν στα €81 εκ. ενώ η συνεισφορά του στα έσοδα του κράτους στα €28,3 εκ. Αυτό αναφέρθηκε κατά το ετήσιο συνέδριο της, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες, στη Λεμεσό, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ναυτιλίας αλλά και τη στρατηγική του Υφυπουργείου με στόχο την ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού και υψηλής ποιότητας εθνικού νηολογίου.

Σε χαιρετισμό του, ο ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου Ευγένιος Ευγενίου ανέφερε ότι «τα θετικά αποτελέσματα που παρουσιάζει για ακόμη μια χρονιά η PwC Κύπρου, αποτελούν απόδειξη για τη διαχρονική ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε». Ο ρόλος μας δεν σταματά όμως εδώ, είπε, προσθέτοντας ότι «επικεντρωνόμαστε και επενδύουμε στη συνεχή ενίσχυση των δεξιοτήτων των ανθρώπων μας, στην υιοθέτηση καινούργιων τεχνολογιών και ψηφιακών εργαλείων αλλά και στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων υπηρεσιών».

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη τόσο από την Κύπρο, όσο και από το διεθνές δίκτυο της PwC, οι οποίοι ανέλυσαν και παρουσίασαν τις εξελίξεις στους διάφορους τομείς δραστηριότητας του οργανισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ