Εθνική Κύπρου – «Αποτυχία είναι να σταματήσεις την προσπάθεια»

Ο Ραν Μπεν Σιμόν μετά το ματς στο ΓΣΠ κόντρα στο Καζακστάν χαρακτήρισε κακό το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα και τόνισε ότι «αποτυχία δεν είναι να χάσεις ή να φέρεις μια ισοπαλία. Αποτυχία είναι να σταματήσεις να προσπαθείς».

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Ελέγξαμε το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες αλλά μας έλειψε η συγκέντρωση στις ευκαιρίες που βρήκαμε».

Για το τι πήγε λάθος και δεν κερδίσαμε: «Αν δείτε την Εθνική Κύπρου σε όλα τα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Έχουμε ποιότητα αλλά μας έλειψε η συγκέντρωση στην τελική πάσα και το τελικό σουτ. Το αποτέλεσμα ήταν κακό αλλά επιτεθήκαμε 20 φορές από τα άκρα και βρεθήκαμε και τρεις φορές απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο: «Είναι ξεκάθαρος ο στόχος της νίκης. Έχουμε και τον στόχο να βάλουμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και αφού πάρουμε την νίκη θα δούμε τον επόμενο αγώνα»

Για το γεγονός πως δεν ήρθε το αποτέλεσμα και πάλι: «Και εγώ κουράστηκα να λέω πως παίξαμε καλά αλλά δεν κερδίσαμε. Σήμερα όμως κυριαρχήσαμε. Αποτυχία δεν είναι να χάσεις ή να φέρεις μια ισοπαλία. Αποτυχία είναι να σταματήσεις να προσπαθείς και η Κύπρος δεν θα σταματήσει να προσπαθεί».

Πηγή:balla.com.cy