Με συγκέντρωση για το… αυτονόητο!

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League ολοκληρώθηκε, εκεί θα ήθελε να ήταν ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο βρίσκεται στο Europa League και δε πρόκειται να το υποτιμήσει, αφού ξέρει πως στον όμιλο που βρίσκεται μπορεί να καταφέρει πολλά, παίρνοντας την πρόκριση.

Οι πρωταθλητές θα τεθούν αντιμέτωποι με την F91 Dudelange στο ΓΣΠ (19:55) σε ένα παιχνίδι που δε χωράνε άλλες σκέψεις πέραν από το τρίποντο. Οι αντίπαλοι προέρχονται από ένα μη προηγμένο πρωτάθλημα, είναι σε άσχημο «φεγγάρι», οπότε οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Ντολ καλούνται να κάνουν το καθήκον τους, δίχως τυμπανοκρουσίες, αλλά με συγκέντρωση για το αποτέλεσμα.

Οι τρεις βαθμοί σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου θα δώσουν ώθηση στους παίκτες των «γαλαζοκίτρινων» που ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους, για το οποίο όμως, πρέπει να δουλέψουν σκληρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γερμανός κόουτς άφησε εκτός αποστολής τον Σάβιτς, άρα μιλάμε για δύο απουσίες (Σαβίτς – Βούρος) βασικών παικτών οι οποίοι θα κληθούν να αντικατασταθούν επάξια.

H F91 Dudelange έχει τα προβλήματα της, έρχεται στο νησί για κάτι δυνατό, αλλά στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πως χρειάζεται να επιβάλλουν το ρυθμό τους για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: balla.com.cy