Μέγκι Ντρίο vs Άννα Αμανατίδου: Η κόντρα συνεχίζεται και μετά το GNTM (βίντεο)

To GNTM 1 μπορεί να έχει περάσει στην ιστορία και εμείς να βλέπουμε τις οντισιόν του δεύτερου κύκλου, τα κορίτσια του όμως συνεχίζουν να μας απασχολούν με δηλώσεις και ίντριγκα. Η Μέγκι Ντρίο που έχει βήμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε σχόλια για την πρώην συμπαίκτριά της Άννα Αμανατίδου τα οποία έφτασαν στα αυτιά της.

«Αν δεν αναφερθεί, πού θα αναφερθεί; Εγώ δεν την πάω προσωπικά. Πάντα πέταγε καρφιά για μένα κι έτσι έφτασε τέταρτη στο παιχνίδι. Τώρα έχει ένα κανάλι στο youtube και συνέχεια ανεβάζει παλιά βίντεο μας μέσα από το σπίτι και με σχολιάζει ακόμα. Ήταν επιθετική πίσω από τις κάμερες, μπροστά είναι… νεράιδα. Αυτό γίνεται μονίμως. Για μένα είναι διπρόσωπη. Με έχει μπλοκάρει από παντού. Την είχα πάρει τηλέφωνο μια φορά για μια δουλειά και ήταν παρούσα και η Μικαέλα κι έλεγε μετά ότι την παίρνω τηλέφωνο και την παρακαλάω. Αυτό για τη Μικαέλα που λέει είναι ψέμα, αφού την έβριζε στο σπίτι. Καλύτερα να μη με πάρει τηλέφωνο για καφέ», είπε εκνευρισμένη η Μέγκι Ντρίο.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τη Άννα Αμανατίδου: «Όταν το προσπαθείς, σίγουρα έρχονται πράγματα, είναι καλό να κοιτάμε θετικά για να ευελπιστούμε στο κάτι καλύτερο και να βάζουμε στόχους και όνειρα. Με την μόνη που έλυσα τις διαφορές μου και της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα είναι η Μικαέλα. Ακόμη και τώρα μιλάμε. Θεωρώ ότι με έκριναν άνευ λόγου. Με καμία κοπέλα δεν έκανα ποτέ παρέα τόσο κοντά για να με κρίνουν και να κρίνουν την προσωπικότητά μου.

Νερό κι αλάτι για μένα, δεν θέλω να κρατήσω κακίες. Καλή επιτυχία στη Μέγκι στο νέο της ξεκίνημα… Ακούω ότι λέει πράγματα για μένα, δεν θέλω να το συνεχίσω. Όσο απαντάς τόσο δίνεις αξία σε κάποια πράγματα. Είμαι εδώ για να λύσω πράγματα, αλλά όχι για να απαντήσω στην αρνητική κριτική», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα στο βίντεο η Άννα Αμανατίδου.

Πηγή: protothema.gr