Μην της το πείτε ούτε για… αστείο!

Όπως εξελίχθηκε το ντέρμπι με την Ομόνοια, η ισοπαλία δεν ήταν κακό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ. Δεν ήταν ωστόσο το επιθυμητό, από την αρχή.

Γι’ αυτό λοιπόν η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για την ομάδα της Λάρνακας.

Μην της το πείτε ούτε για αστείο ότι θα στραβοπατήσει στη Λευκωσία. Η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη για βαθμολογικούς κι όχι μόνο λόγους. Είναι από τα ματς, που οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν από το νικηφόρο, είναι αποτυχία χωρίς καν… συζήτηση.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν υπολογίζει στους Ακοράν, Μοϊσόφ και Ιωάννου. Αναμένεται ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα -το δήλωσε εξάλλου ο ίδιος στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου. Κάποιες θέσεις πάντως… παίζονται.

Αν διατηρήσει το 3-4-3, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Τόνιο, ενώ την τριάδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Γκονζάλεθ, Τρουγιόλς κι ένας εκ των Φακούντο-Πλάνας. Δεξιά θα βρίσκεται ο Ραούλ και αριστερά ο Τέτε, εκτός κι αν ο Βάσκος τεχνικός επιλέξει τον Πλάνας για το άκρο.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάσες και Σάστρε, με τους Γιάννου και Χέφελ ή Σπόλιαριτς πίσω από τον Τρισκόφσκι. Αν το αλλάξει σε 3-5-2, τότε ο Σπόλιαριτς θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τους «Τρίσκο» και Γιάννου που θα αποτελέσουν το δίδυμο στην κορυφή.

Πηγή: balla.com.cy