Να στείλει το… μήνυμα!

Το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα δεν είναι για την ΑΕΚ απλά ένα-ακόμη-ντέρμπι. Είναι κάτι περισσότερο. Είναι η ευκαιρία της να γυρίσει το… τσιπ, να αλλάξει την ψυχολογία στις τάξεις του κόσμου της, να αποκτήσει και η ίδια αυτοπεποίθηση που τόσο πολύ χρειάζεται, να στείλει το μήνυμα ότι είναι… εδώ.

Είναι (και) οι τρεις βαθμοί. Προφανώς! Είναι όμως και όλα τα παραπάνω. Είναι η ευκαιρία της να (απο)δείξει στον εαυτό της και στους φίλους της ότι μπορεί. Να περιθωριοποιήσει την αμφισβήτηση και τον προβληματισμό. Όλα αυτά θα τα πετύχει εφόσον απόψε καταφέρει να κερδίσει την ομάδα της Λεμεσού και να αποκτήσει ευνοϊκότερες προοπτικές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στα της ενδεκάδας, εφόσον ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ επιλέξει το σύστημα με τριάδα στο στόπερ, τότε αυτή θα αποτελείται από τους Τρουγιόλς, Γκονζάλεθ και Τάντι, με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και μπακ χαφ τους Ραούλ και Τέτε, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σάστρε και Κάσες. Αν θα ‘ναι 3-4-3, τότε οι Γιάννου και Φιόλιτς ή Σπόλιαριτς θα κινούνται πίσω από τον Τρισκόφσκι. Αν θα ‘ναι 3-5-2, τότε ο Γιάννου θα παίξει δίπλα από τον «Τρίσκο». Το σενάριο να δούμε την ΑΕΚ με άλλο σύστημα, δηλαδή με τετράδα στην άμυνα, συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Εκτός πλάνων είναι οι Πλάνας και Φακούντο Γκαρσία που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς επίσης οι τραυματίες Χέφελ, Μοϊσόφ, Φλοριάν και Ακοράν.

Πηγή: balla.com.cy