Ο αγωνιστικός γολγοθάς του Απόλλωνα

Μάθαμε χθες από την ΚΟΠ το πρόγραμμα των ομάδων μας από την 4η μέχρι την 15η αγωνιστική και αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως ο Απόλλωνας έχει αγωνιστικό γολγοθά μπροστά του το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα μετά τον ορισμό του εξ’ αναβολής αγώνα με την Ανόρθωση για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα γίνει στις 2 του Οκτώβρη, οι γαλάζιοι θα δώσουν μέσα σε λίγες μέρες ακόμα δυο ντέρμπι. Στις 21 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια και στις 27 του ίδιου μήνα την ΑΕΚ για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία παιχνίδια είναι εκτός έδρας για τους κυανόλευκους κάτι το οποίο ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας.

Για την ώρα όμως ο Απόλλωνας σκέφτεται τον αυριανό αγώνα με την Πάφο στο Τσίρειο στάδιο και πως θα πάρει το τρίποντο με τον Βουκομάνοβιτς να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, και να θέλει και αυτό να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Όσο αφορά το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Σέρβος τεχνικός είναι πολύ δύσκολο να το προβλέψουμε αν και δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά από τις βασικές επιλογές που επέλεγε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα ο Δημητρίου ενώ από την προπόνηση απουσιάζει τις τελευταίες μέρες και ο Εμίλιο Ενσούε ο οποίος αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται απόψε στην Κύπρο.

Πηγή:ΚΥΠΕ