Πάει για νίκη η Ελλάδα κόντρα στις ΗΠΑ: Πόνταρε στην Megabet Plus!

Η Ελλάδα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στις ΗΠΑ στον πρώτο αγώνα της Β’ φάσης του Μουντομπάσκετ. Η εθνική αγαπημένη θα κυνηγήσει να βάλει βάσεις πρόκρισης στους κορυφαίους «8» της διοργάνωσης. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία. *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Η Αμερική έδειξε ότι δεν είναι αχτύπητη ομάδα ωστόσο διαθέτει αδιαμφισβήτητα αθλητικά προσόντα. Η Ελλάδα από την άλλη προβληματίζει με την μη αξιοποίηση του Γιάννη και την αμυντική της συμπεριφορά. Με μια βελτιωμένη εμφάνιση η Ελλάδα μπορεί να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2006 απέναντι στην Team USA.

Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 3.92 στην Megabet Plus ενώ ο άσος για νίκη των ΗΠΑ προσφέρει 1.18. Το Over 165.5 πόντους προσφέρει 1.73, ενώ το Under 165.5 πόντους προσφέρει 2.04.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.