Πληγωμένη και με το δίκαιό της η ΕΝΠ

Βαρύ κλίμα επικρατεί στις τάξεις της ΕΝΠ μετά την χθεσινή ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι ουραγοί της βαθμολογίας δεν κατάφεραν ούτε και στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος να έχουν βαθμολογικό όφελος, χάνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από τους πρωταθλητές στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Τα παράπονα που έχουν οι «βυσσινί» δεν είναι καθόλου αδικαιολόγητα. Μάλιστα στις σημερινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ανέφερε χαρακτηριστικά πως όσα αναφέρουν οι παράγοντες και άνθρωποι της ΕΝΠ για τη διαιτησία είναι απόλυτα δικαιολογημένα.

Οι «βυσσινί» κατάφεραν στη διάρκεια του αγώνα να κάνουν το 0-1 σε 2-1 και να χάσουν τους τρεις βαθμούς από δύο γκολ του Γιώργου Μερκή που έκανε το 2-3 στις καθυστέρησεις.

Η ένταση που ακολούθησε είχε ως βασικό αίτιο τη διαιτησία του κ. Νεοφύτου, αν και σήμερα Τρίτη κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι από μέρους των Παραλιμνίτων χωρίς πολλά λόγια και δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στην ΕΝΠ δεν προτίθενται να μείνουν ως εδώ καθώς θεωρούν ότι η ομάδα τους όχι απλά άξιζε κάτι περισσότερο από τους 0 βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά τους δικαιούταν.

Καταληκτικά, φαίνεται τόσο σε κάποιον που παρακολούθησε τον αγώνα, όσο και σε κάποιον που τον είδε στην επανάληψη ή μέσα από τα στιγμιότυπα ότι αυτό το παιχνίδι καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό οι αποφάσεις της διαιτησίας.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που δεν υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ παραγόντων, ΚΟΠ και κόσμου, έχει προηγηθεί και το κοινό ταξίδι της ΚΟΠ με τους προέδρους στο Σαν Μαρίνο, αλλά πάλι δεν καταφέρνουμε να αντιμετωπίζουμε σωστά και να προλαβαίνουμε χωρίς προβλήματα τέτοιες καταστάσεις και τέτοιες διαιτησίες.

Πηγή: balla.com.cy