Ποινές φυλάκισης σε δυο πρόσωπα για 11 κιλά κάνναβης, στη Λεμεσό

Σε ποινές φυλάκισης 10 και 8 χρόνων καταδικάστηκαν, αντίστοιχα, 29χρονος και 28χρονος, από το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι δυο είχαν συλληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου σε κοινότητα της Επαρχίας Λεμεσού, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ και της Αστυνομίας των ΒΒ, όταν στην κατοχή τους εντοπίστηκαν 11 κιλά κάνναβης.

Το Κακουργιοδικείο έκρινε τους δυο ένοχους στις κατηγορίες της παράνομη εισαγωγής, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, ναρκωτικών ουσιών και σήμερα ανακοίνωσε την απόφαση του, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 10 χρόνων στον 29χρονο και 8 χρόνων στον 28χρονο.

Σε μια άλλη εξέλιξη, παραδόθηκαν σήμερα στις κυπριακές αρχές, από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, τα δυο πρόσωπα που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, σε σχέση με τον εντοπισμό 34 κιλών κάνναβης σε υποστατικό στο Κολόσσι,.

Πρόκειται για 46χρονο Ε/κ και 45χρονο Ελλαδίτη, οι οποίοι αναμένεται ότι θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.