Σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό

Το πρώτο ντέρμπι για την φετινή σεζόν πλησιάζει για την Ομόνοια, αφού την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Σαφώς και ο αγώνας είναι σημαντικός, αλλά όχι καθοριστικός. Καταρχάς είναι σημαντικός γιατί αν οι πράσινοι καταφέρουν να φύγουν με το διπλό τότε θα πάρουν την ψυχολογία που θέλουν η οποία θα τους βοηθήσει ενόψει της συνέχειας αλλά και να συνεχίσουν να είναι αλάνθαστοι στο πρωτάθλημα. Από την άλλη δεν είναι καθοριστικό αφού σε περίπτωση ήττας δεν χάνεται κάτι αφού ακόμα είναι νωρίς στο πρωτάθλημα.

Πάντως οι τριφυλλοφόροι ξεκίνησαν πολύ καλά την νέα σεζόν αφού μετρούν ήδη δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όπου μάλιστα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Μάλιστα οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν ικανοποιητικές πράγμα το οποίο έδειξε πως έγινε σωστή δουλειά το καλοκαίρι που μας πέρασε σε όλους τους τομείς.

Πάντως στο «Ηλίας Πούλλος» υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός και οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στην Αρένα και να πάρουν το διπλό το οποίο θα δώσει χαρά στον κόσμο τους αλλά και στους ίδιους.

Κλειδί σε αυτά τα παιχνίδια είναι η άμυνα, στην οποία η Ομόνοια ποντάρει την φετινή περίοδο αφού όπως είδαμε διαθέτει καλούς αμυντικούς οι οποίοι φαίνεται να έδεσαν ενώ κάτω από τα δοκάρια υπάρχει ο Κέρβερος, Ουζόχο, ο οποίος εμπνέει εμπιστοσύνη.

Πηγή: balla.com.cy