Σύλληψη 45χρονου για υπόθεση πλαστογραφίας και παράνομης απασχόλησης

Υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλιση εγγραφής με ψευδής παραστάσεις, παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση διερευνά η Αστυνομία Πάφου, μετά την σύλληψη ενός 45χρονου  στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20:40 χτες μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών αλλά και του κλιμακίου πάταξης της αδήλωτης και παράνομης εργοδότησης, του Υπουργείου Εργασίας, έκαναν έλεγχο σε ξενοδοχείο στην Πέγεια ύστερα από διερεύνηση πληροφορίας σχετικά με παράνομη εργασία.

Στο πλαίσιο του ελέγχου εντοπίστηκε αλλοδαπός του οποίου του ζητήθηκαν τα στοιχεία,και αυτός ανέφερε ότι κατάγεται από την Γεωργία, γεννήθηκε το 1973 και είναι 45 ετών .

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, ο Διευθυντής του ξενοδοχείου ανέφερε πως ο 45χρονος παρουσίασε ελληνική ταυτότητα στην οποία απεικονιζόταν ο ίδιος.

Ακολούθως από έρευνα που διενήργησαν μέλη της ΥΑΜ στην κατοικία του εντοπίστηκε η πιο πάνω ταυτότητα την οποία ο 45χρονος παραδέχτηκε ότι είναι πλαστή και την παρουσίασε κατά την πρόσληψη του στο ξενοδοχείο για να φαίνεται ως Ευρωπαίος.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη βάση δικαστικού διατάγματος σύλληψης και παραδέχτηκε τα πραγματικά του στοιχεία .Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ