Τα ντέρμπι θα φανερώσουν τη δυναμική

Η Ανόρθωση προετοιμάζεται για τα ντέρμπι τα οποία είναι προγραμματισμένα, άλλωστε κάθε οπαδός της ομάδας για εκείνα τα ματς ανυπομονεί ολόκληρη τη χρονιά.

Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν καλό πρόσωπο με την Πάφο FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά στο σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια που «παλεύει» στις προπονήσεις για να δεθεί περισσότερο, μιας και οι παίκτες είναι νέοι και μαθαίνουν τα κατατόπια καλύτερα. Η «Μεγάλη Κυρία» θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος, αλλά για να συμβεί αυτό, χρειάζεται πάθος και νίκες στα «μεγάλα» ντέρμπι.

Οι ποδοσφαιριστές θα δείξουν τις πραγματικές δυνατότητες τους με Απόλλωνα και Ομόνοια, δύο παιχνίδια με μπόλικο ενδιαφέρον, αφού οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού διαθέτουν δυνατό σύνολο, ενώ οι «πράσινοι» έρχονται φουριόζοι για να αλώσουν το «ΠΑΠ», έτσι ώστε να μείνουν ψηλά. Αυτό πρέπει να αποφύγει η Ανόρθωση και η βοήθεια του κόσμου θα παίξει το ρόλο της, μιας και εδώ και αρκετά χρόνια, εκείνοί δημιουργούν μία έξτρα δύναμη στο σύνολο του Γεωργιανού τεχνικού.

Πηγή: balla.com.cy