Τι θα αλλάξει ο Βουκομάνοβιτς;

Άλλο Πάφος και άλλο Ομόνοια. Δεν θέλουμε να μειώσουμε κανέναν από τους δύο ή να εκθειάσουμε κάποια ομάδα έναντι της άλλης, απλά το καταγράφουμε για σκοπούς προετοιμασία του Απόλλωνα.

Καμιά ομάδα δεν είναι η ίδια με την άλλη και στο διάβασμα του αντιπάλου ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς λογικά θα δει άλλα πράγματα.

Αυτό φυσιολογικά συνιστά και αλλαγές είτε στα πρόσωπα, είτε στον τρόπο προσέγγισης του αγώνα, το αγωνιστικό δηλαδή πλάνο. Πέραν από αυτό θα δει αυτά που πήγαν καλά και γι’ αυτά που δεν πήγαν στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του και ανάλογα θα καταστρώσει το πλάνο του.

Στεκόμενοι σε αυτά που θα πιθανόν να αλλάξει όσον αφορά τα πρόσωπα. Αναγκαστικά θα αλλάξει επιτελικό μέσο ή δεύτερο επιθετικό (ανάλογα με το πώς θα αγωνιστεί) καθώς ο Φακούντο Περέιρα που ήταν βασικός με την Πάφο, δεν θα είναι διαθέσιμος στο ΓΣΠ.

Ίσως ο Παπουλής να πάρει θέση πιο εσωτερικά χωρίς να αποκλείουμε και τον Γκακπέ σε ένα 4-4-2. Θεωρούμε ότι αυτή την φορά ο Σακέτι θα είναι βασικός, ενώ μένει να δούμε αν θα αλλάξει και κάτι στα στόπερ που δεν τα πήγαν πολύ καλά. Κάποιες από τις επιλογές είναι ο Σελίμοβιτς ή να πάει ο Χάμπος πίσω. Ο Ρομπέρζ στην καλύτερη περίπτωση να είναι στην αποστολή. Θυμίζουμε ότι είναι και πανέτοιμος πλέον Εμίλιο Νσούε ο οποίος χτυπά την πόρτα της 11άδας.

Πηγή: balla.com.cy