Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Ο Απόλλωνας ταξιδεύει αύριο στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια, και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά την νίκη επί της Πάφου.

Σαφώς και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τους γαλάζιους αφού η Ομόνοια είναι αναγεννημένη τη φετινή περίοδο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Βουκομάνοβιτς αν θέλουν να φύγουν με το διπλό από το ΓΣΠ.

Ο κόουτς του Απόλλωνα καταστρώνει τα πλάνα του και φαίνεται πως ακόμα δεν αποφάσισε οριστικά για το ποιους θα δώσει φανέλα βασικού αφού ακόμα κάποιες θέσεις παίζονται.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μολ, με το κέντρο της άμυνας να αποτελείται από τους Γιούστε και έναν εκ των Σάλαϊ ή Χάμπο Κυριάκου. Στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Αγκίρε και Ζοάο Πέδρο.

Στο χώρο του κέντρου τώρα αν ο Χάμπος δεν αγωνιστεί ως στόπερ θα παίξει στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Μάρκοβιτς και τον Σακέτι. Αν ο Κύπριος διεθνής αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός τότε ο άλλος που θα αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου και ως επιτελικός χαφ θα παίξει ο Παπουλής.

Τώρα όσο αφορά τα άκρα της επίθεσης σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Γιαννιώτα στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Σαρδινέρο και Πίττας αλλά και ο Παπουλής αν δεν αγωνιστεί ως επιτελικός χαφ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ζελάγια.

Πηγή: balla.com.cy