ΑΠΟΕΛ – Οι πέντε ανοικτές υποθέσεις…

Ο ΑΠΟΕΛ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Νικόλα Ιωάννου, μία κίνηση που φανερώνει ότι στους «γαλαζοκίτρινους» σκέφτονται το μέλλον τους. Ο ποδοσφαιριστής διαθέτει «πλούσιο» ταλέντο και δεν αποκλείεται να «μοσχοπουληθεί» στο εξωτερικό άμεσα στο μέλλον.

Οι πρωταθλητές μετρούν άλλες πέντε ανοικτές υποθέσεις, αφού οι Βάτερμαν, Μερκής, Γκέντσογλου, Αλωνεύτης και Μακρής διατηρούν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι 2020. Η ομάδα με την πάροδο του πρώτου εξαμήνου της σεζόν, καλείται να αποφασίσει εάν θα «κρατήσει» κάποιον ποδοσφαιριστή με ανανέωση συνεργασίας, αφού υπάρχει κίνδυνος να χάσει τους πάντες ως ελεύθερους.

Οι Βάτερμαν, Μερκής, Γκέντσογλου και Αλωνεύτης είναι παίκτες που αποτελούν εγγύηση για τον ΑΠΟΕΛ, άρα η διοίκηση θα σκεφτεί διπλά τις κινήσεις της. Ο έμπειρος αμυντικός σίγουρα μπορεί να προσφέρει, όπως και ο πρώην μέσος της ΑΕΚ Αθηνών που δείχνει να βρίσκει την ηρεμία του και το «καθαρό» μυαλό για ποδόσφαιρο.

Από την άλλη μεριά, ο Ολλανδός κίπερ με τον Στάθη έχουν εμπειρία, αλλά και τα χρόνια έχουν περάσει, οπότε όλα είναι ανοικτά, αν και μεταξύ μας, ο Αλωνεύτης μόνο στην ταυτότητα αλλάζει ηλικία, όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του. Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα σε αυτές τις υποθέσεις και το ενδιαφέρον θα μεγαλώνει όταν βαθαίνει ο χειμώνας.

balla.com.cy