Χώρισαν ξαφνικά η Kylie Jenner και ο Τravis Scott (Εικόνες)

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες ώρες δημοσίευμα του ΤΜΖ που αναφέρει πως η μικρότερη από τις αδελφές Kardashians αποφάσισε να χωρίσει με τον Travis Scott με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη της Stormi Webster.Συγκεκριμένα το TMZ αναφέρει: «Αυτός και η Jenner δεν είναι πλέον μαζί. Πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους».

Οι πηγές ανέφεραν ότι η Jenner και ο Scott «προσπαθούσαν να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει για λίγο, αλλά πριν από μερικές εβδομάδες αποφάσισαν να απομακρυνθούν, τουλάχιστον για τώρα».
Προς το παρόν, ο Scott και η Jenner θα «συνεχίσουν να συγκατοικούν και θα διατηρήσουν την μικρή Stormi ως την προτεραιότητά τους».

Ο Scott και ο Jenner αντιμετώπισαν προβλήματα νωρίτερα φέτος, όταν η Κylie Jenner τον κατηγόρησε ότι την απάτησε.

Μετά από ένα ταξίδι η σχέση τους αποκαταστάθηκε και φαίνεται ότι χρειάζονταν πραγματικά αυτές τις διακοπές.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας και ο ράπερ εμφανίστηκαν πρόσφατα μαζί στο νέο τεύχος του Playboy. Ο Scott  πήρε συνέντευξη στην Jenner και την ρώτησε γιατί δούλεψαν τόσο καλά ως ζευγάρι. «Πιστεύουμε το ίδιο, και έχουμε τους ίδιους στόχους και τα πάθη στη ζωή», δήλωσε ηJenner. «Εκτός από το γεγονός ότι έχουμε καλή χημεία, διασκεδάζουμε μαζί, είσαι ο καλύτερος φίλος μου. Μέσα από όλα τα σκαμπανεβάσματα που έχει κάθε σχέση, εξελισσόμαστε μαζί τους και μέσα από αυτά και γινόμαστε δυνατότεροι».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017 και λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Πηγή:govastileto.gr