Διαγωνισμός! Πρόβλεψε το σκορ στο ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Πρόβλεψε το σκορ του αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ και κέρδισε FREE BET αξίας €200 στον μεγάλο διαγωνισμό “Predict & Win” που διεξάγει κάθε εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Megabet Plus. Παίξε τώρα αφού κάνεις εγγραφή στο http://bit.ly/Diagonismos_FREE_BET

Νικητής του διαγωνισμού είναι ο χρήστης που:

– Έχει προβλέψει το σκορ του αγώνα μέχρι τις 20/10/2019, η ώρα 18:00.
– ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (90 λεπτά) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΥΧΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ.

O νικητής θα μπορεί να παραλάβει το free bet αφού πρώτα έχει κάνει την απαραίτητη ταυτοποίηση του λογαριασμού που έχει στην megabetplus.com.cy.

Όροι & Προϋποθέσεις:

– Μόνο οι εγεγγραμμένοι χρήστες της megabetplus.com.cy θα συμμετέχουν στην προσφορά Predict & Win.
– Για να παραλάβετε το free bet, θα πρέπει να απαντήσετε σωστά με σχόλιο στην ερώτηση του δημοσιεύματος της Megabet Plus σε ένα από τους λογαρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram).
– Μόνο μία (1) απάντηση μπορεί να γίνει αποδεχτεί από κάθε πελάτη. Εάν περισσότερες από μία απαντήσεις δοθούν από τον ίδιο πελάτη, τότε μόνο η πρώτη απάντηση θα θεωρείτε έγκυρη.
– Όσο απαντήσουν σωστά στην ερώτηση θα μοιραστούν ισόποσα το τελικό ποσό που προσφέρει η Megabet Plus πριν και/η μετά την ερώτηση της προσφοράς.
– Το ποσό που θα κερδιθεί θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας στην megabetplus.com.cy  ως μπόνους.
– Το μπόνους θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας μέσα σε 48 ώρες από τη μέρα που έγινε ο έλεγχος ταυτοποίσησης.
– Για να προχωρήσετε σε ανάληψη,θα πρέπει να έχετε στοιχηματίσει 8 φορές την αξία του  δωρεάν στοιχήματος που θα λάβετε, με τουλάχιστον 1 επιλογή σας να έχει  απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1.50.
– Η εν λόγω προσφορά δεν μπορεί να συνδυάζεται με άλλες προσφορές της εταιρείας.
– Οι νικητές θα ανακοινώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.
– Όλοι οι λογαριασμοί της Megabet Plus στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram) είναι προσβάσιμοι μόνο σε άτομα που είναι 18 χρονών και άνω.
– Η προωθητική ενέργεια μπορεί να αλλάξει μετά από έγκριση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων ή να τερματιστεί. Σημειώνεται ότι, η προωθητική ενέργεια τερματίζεται αφού δοθούν τα bonus στους παίχτες που κέρδισαν.