Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά Ηλιάνας Παπαγεωργίου (Βίντεο)

Το GNTM 2 έχει καταφέρει από πολύ νωρίς να υπερβαίνει τα όρια και να κάνει όλες τις λάθος κινήσεις. Μια απ΄αυτές ήταν και η δοκιμασία με τη φωτογράφιση στην οροφή ενός πούλμαν καθώς αυτό διερχόταν από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξέφύγε με κάποια λεγόμενά της και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν λάβρος απέναντι της.

Το όχημα περνούσε έξω από τη Βουλή και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φώναζε «δώστα όλα, είσαι έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, έχεις 300 βουλευτές να σε κοιτάζουν». Αναμφίβολα δεν είναι από τα πράγματα που κάνει να πεις στην τηλεόραση, ούτε όλα είναι για να παραδίδονται στη βασιλεία της τηλεθέασης.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη έθεσαν επί των τύπων των ήλων την Ηλιάννα και ιδίως ο πρώτος. Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για καραγιοζιλίκια κι έλλειψη μόρφωσης από την Ηλιάνα.

«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει παιδεία, δεν έχει μόρφωση η κοπέλα. Κάθε άλλο από το να δείξεις πόσο αγαπάς το σώμα σου είναι αυτό. Αυτό είναι μια έκθεση κρεάτων μέσα στη μέση της Αθήνας. Είναι το πόσο χρησιμοποιούμε εμείς το ότι εσύ αγαπάς το σώμα σου για νούμερα τηλεθέασης. Μπροστά στους οδηγούς, σε κοινή θέα, είναι με τα εσώρουχα. Αυτό δείχνει πόσο αγαπούν το σώμα τους ή πόσο τις εκμεταλλεύονται; Εγώ το βρίσκω φαλλοκρατικό και σεξιστικό».

Πηγή:eleftherostypos.gr