«Γεμίζουν μπαταρίες» στην Ανόρθωση

Η Ανόρθωση πραγματοποίησε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση φέτος και δίκαια πήρε την νίκη με 3-1 σε βάρος του Απόλλωνα την περασμένη Τετάρτη, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη φετινή της νίκη σε ντέρμπι.

Η Κυρία δείχνει να έχει αρκετές δυνατότητες με την μέχρι τώρα πορεία της αλλά για να καταφέρει να πετύχει τους  στόχους της θα πρέπει να συνεχίσει έτσι.

Βαρόμετρο της Κυρίας φέτος είναι η παρουσία του Ράγιος ο οποίος παρουσιάζεται αναγεννημένος και έτοιμος να ηγηθεί της ομάδας. Επίσης στους διακριθέντες ήταν και οι Οκριασβίλι, Αρτυματάς, Μαργκάσα ακόμα και ο Σαντίκ ο οποίος μπορεί να μην άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα ακόμα αλλά από αυτόν ξεκίνησε το 1-0 ενώ με δική του ασιστ έγινε το 2-0.

Η Ανόρθωση αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και όπως φαίνεται διαθέτει παίκτες με αρκετή ποιότητα που βασίζονται στην ομαδικότητα κάτι το οποίο κάνει το Τιμούρ Κετσπάγια να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Τώρα υπάρχει ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων αφού το επόμενο επίσημο παιχνίδι είναι σε τρεις περίπου εβδομάδες κόντρα στην Ομόνοια. Μέχρι τότε ο Γεωργιανός τεχνικός έχει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα πιο πολύ με τους ποδοσφαιριστές του και να πάει για ακόμα μια νίκη σε ντέρμπι κόντρα σε μια Ομόνοια, που παρουσιάζεται αναγεννημένη τη φετινή χρονιά.

Πηγή:balla.com.cy