Καλώς τονε κι ας… μην άργησε!

Αποτέλεσε την ηχηρότερη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Βάσει πάντοτε κάποιων δεδομένων.

Διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας, προερχόμενος από την Γκενκ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του Βελγίου, που δαπάνησε μόλις πέρυσι το ποσό των δυόμιση εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

Προφανώς μιλάμε για τον Ιβάν Φιόλιτς. Κι όμως, αυτόν τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο η ΑΕΚ ανακοίνωσε στις 6 Αυγούστου, τον είδαμε για πρώτη φορά βασικό στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Αυτήν την απορία είχε, ομολογουμένως, η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου. Το γιατί δεν μπορούμε να το απαντήσουμε εμείς. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι κάτι που έχει, αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερη σημασία. Ο Φιόλιτς έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κόντρα στον Εθνικό, πέτυχε ένα γκολ, μοίρασε δύο ασίστ κι αυτό που από ‘δω και μπρος έχει σημασία, είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός δείχνει πως είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Έχει ταλέντο και χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλους παίκτες στο υφιστάμενο ρόστερ. Μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω το οποίο η ΑΕΚ έχει ανάγκη.

Ο Φιόλιτς χρειάζεται σίγουρα παιχνίδια για να αποκτήσει ρυθμό και να δώσει αυτά που μπορεί και αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. Τώρα είναι η ευκαιρία να κρατήσει φανέλα βασικού και να παρουσιάσει αυτά τα οποία όλοι αναμένουν από αυτόν!

Αγωνιστικά

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του το Σαββατοκύριακο κι αύριο Δευτέρα θα επανέλθουν στις προπονήσεις.

Η διακοπή δίνει την ευκαιρία στους τραυματίες να καλύψουν το χαμένο έδαφος, όμως εκτιμήσεις για την κατάστασή τους θα γίνουν το προσεχές διάστημα. Θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις οι διεθνείς Τρισκόφσκι, Γιάννου, Σπόλιαριτς, Αναστασίου, Ναούμ, Ράσπας, Τρύφωνος και Στεφάνου.

Πηγή: balla.com.cy