Καρογιάν: Μέσα στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος χρειάζεται αποφασιστικότητα

Μέσα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος μας χρειάζεται αποφασιστικότητα, συνέπεια, σύνεση και πίστη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν.

Σε δηλώσεις, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, στην Λευκωσία, ο κ. Καρογιάν είπε ότι “σήμερα τιμούμε και γιορτάζουμε τα 59χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας” και «αποτίνουμε φόρο τιμής σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε όλους αυτούς που έδωσαν τα πάντα να υπερασπιστούν την Δημοκρατία, να υπερασπιστούν την κυριαρχία της».

Ο κ. Καρογιάν είπε ότι «μέσα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος μας χρειάζεται αποφασιστικότητα, συνέπεια, σύνεση και πίστη γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε», όπως είπε, ένα ισχυρό αντίπαλο και εχθρό, ο οποίος κατέχει την πατρίδα μας.

Γι΄ αυτό, συνέχισε, «θα πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στην διάθεση μας».

Ο κ. Καρογιάν είπε ακόμη ότι «χρειάζεται ενότητα, ομοψυχία, συνέργεια», προσθέτοντας ότι «πέραν από τα ωραία και τα φραστικά λόγια θα πρέπει πραγματικά να αγαπήσουμε την πατρίδα μας, να την υπερασπιστούμε, όπως της αξίζει, και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάει κάποια βήματα μπροστά».

Πηγή: ΚΥΠΕ