Κατάρρευση Folli Follie: Στο δρόμο 350 εργαζόμενοι της θυγατρικής Links of London

Στον «αέρα» βρίσκονται 350 θέσεις εργασίας της αλυσίδας Links of London, μία από τις πιο επιτυχημένες θυγατρικές της Folli Follie, η οποία τέθηκε από εχθές σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Ο ειδικός διαχειριστής της Links, Matt Smith, δήλωσε: «Η εταιρεία αντιμετώπισε δύσκολες εμπορικές συνθήκες που επηρέασαν ολόκληρο τον τομέα λιανικής.

«Η διοίκηση αναζήτησε εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης μιας εθελοντικής συμφωνίας με τους πιστωτές, της αναχρηματοδότησης ή της πώλησης, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια τέτοια συναλλαγή».

«Μετά τον διορισμό κοινών διαχειριστών, η ιστοσελίδα της εταιρίας, δυστυχώς, σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, μέχρι νεοτέρας, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να διεκπεραίωσει καμία online πώληση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Αν μπει κανείς στην επίσημη σελίδα της εταιρείας βλέπει αυτό:

Υπενθυμίζεται ότι η FF εξέταζε το ενδεχόμενο πώλησης της Links of London, την οποία είχε εξαγοράσει έναντι 66 εκατ. ευρώ το 2006.

Σύμφωνα με το Sky News, η εταιρεία Sports Direct βρισκόταν μεταξύ των δύο τελικών ενδιαφερόμενων για την αλυσίδα με τα 28 καταστήματα.

H FF σε ανακοίνωση της τον Αύγοστο είχε αναφέρει ότι έχει αναθέσει «στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης» της Links of London.

Πηγή:newmoney.gr