Ο ένας «τρέχει», ο άλλος ελπίζει και οι υπόλοιποι εκτός

Το αργότερο μέχρι αύριο θα είναι όλοι στο Κολόσσι και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει.

Για την ώρα στον Απόλλωνα το μέτωπο των διεθνών δεν έβγαλε καμιά δυσάρεστη είδηση αλλά θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι στο Κολόσσι για να αξιολογηθεί η κατάσταση τους και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν ανάλογα και με την συμμετοχή που είχαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Οι δεδομένοι που απέχουν από το κανονικό πρόγραμμα είναι πέντε στον αριθμό. Μιλάμε για τους Γιούστε, Γκακπέ, Αντωνιάδη, Βασιλείου και Περέιρα. Κάποιοι συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες, κάποιοι λιγότερες και κάποιοι καθόλου για να προλάβουν το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Πάμε να τους δούμε με σειρά πιθανοτήτων να προλάβουν το παιχνίδι.
1.ΕΚΤΟΡ ΓΙΟΥΣΤΕ: Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του ή στην  χειρότερη περίπτωση στο 50-50. Συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από τους… τραυματίες για να προλάβει.
2.ΣΕΡΚΕ ΓΚΑΚΠΕ: Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, δεν είναι με το μέρος του οι πιθανότητες αλλά ακόμα και έτσι είναι περισσότερες από τους υπόλοιπους που θα ακολουθήσουν.
3.ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΕΡΕΪΡΑ: Με το νέο τραυματισμό κανείς δεν μπορεί να υπολογίζει πότε θα επιστρέψει. Είναι ο πιο «δύσκολος» ποδοσφαιριστής για να γίνει πρόβλεψη.
4.ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Εθνικό και πιθανότατα το τοπίο αναφορικά με την κατάσταση του.
5.ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Η περίπτωση του μοιάζει με αυτήν του Αντωνιάδη. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν προλάβει τον Εθνικό και θα διαφανεί από βδομάδας πότε θα μπορέσει να επιστρέψει.

balla.com.cy