Ο πατέρας της Μπιγιονσέ πάσχει από καρκίνο του στήθους – Σπάνιο για άνδρες (Βίντεο)

Ο 67χρονος πατέρας της Μπιγιονσέ έκανε την αποκάλυψη κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης για την εκπομπή «Good Morning America» που θα παιχτεί σήμερα. Ο καρκίνος του μαστού στους άνδρες είναι εξαιρετικά σπάνιος: Πάνω από το 99% των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού που διαγιγνώσκονται είναι γυναίκες, με τις πιθανότητες να εμφανιστεί αυτή η μορφή καρκίνου στους άνδρες να είναι μία στις 1.000.

Η αποκάλυψη του Μάθιου Νόουλς έρχεται την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, που θεωρείται μήνας για την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού. Σε teaser της συνέντευξης, ο παρουσιαστής ρωτά τον πατέρα της Μπιγιονσέ για το πώς ανακοίνωσε την διάγνωση στις δύο του κόρες (η Μπιγιονσέ έχει μία αδερφή, επίσης τραγουδίστρια, την Σολάνζ).

Να σημειωθεί πως ο πατέρας της Μπιγιονσέ, που ερμηνεύει τα τραγούδια της τελευταίας ταινίας της Disney «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» και που σημειώνει τεράστια εμπορική επιτυχία, ήταν ο ιθύνων νους πίσω από το συγκρότημα Destiny’s Child, που δημιουργήθηκε το 1997 και χάρη στο οποίο έγινε διάσημη η Μπιγιονσέ.

Πηγή: iefimerida.gr