Πρόβλημα με Τάντι…

Δεν λένε να αγιάσουν στην ΑΕΚ με τα προβλήματα τραυματισμών. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ακόμη ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην συγκεκριμένη λίστα κι ο λόγος για τον Τάντι.

Ο Άγγλος αμυντικός, ο οποίος στις 11 Οκτωβρίου συμπληρώνει το 20ό έτος της ηλικίας του, αισθάνεται ενοχλήσεις από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό. Στη σημερινή προπόνηση έκανε τρέξιμο και θα δοκιμάσει αύριο Τετάρτη το απόγευμα να γυμναστεί σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Αν τα καταφέρει τότε θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο διήμερο.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία όλων των υπολοίπων τραυματιών, Φλοριάν, Ακοράν, Χέφελ, Μοϊσόφ και Κίβενι. Κανείς εκ των προαναφερθέντων δεν φαίνεται πως έχει πιθανότητες να προλάβει και θα μείνουν άπαντες εκτός.

Ακολουθεί εξάλλου η διακοπή του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί ο οποιοσδήποτε κόντρα στον Εθνικό αν δεν είναι 100% έτοιμος. Τα παραδείγματα στην ΑΕΚ είναι πρόσφατα, με Φλοριάν και Ακοράν, οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα σε Ολυμπιακό και Ομόνοια αντίστοιχα χωρίς να είναι στον ιδανικό βαθμό ετοιμότητας και την έπαθαν…

Οι τιμωρημένοι Κάσες και Τέτε είναι επίσης στους απόντες. Είναι μακρά η λίστα των προβλημάτων, όπως γίνεται αντιληπτό. Το θετικό, τουλάχιστον, είναι ότι επιστρέφουν οι Φακούντο Γκαρσία και Πλάνας. Όπως γράψαμε και χθες, δεν τίθεται θέμα απουσίας του Ματίγια Σπόλιαριτς, ο οποίος προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή: balla.com.cy