«Λυπάμαι με την δήλωση της Κάλιας! Επειδή με φωτογραφίζει οφείλω να απαντήσω!»

«Για να πετύχεις στην Κύπρο πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή ή να πας στα καλλιστεία…» δήλωσε ανάμεσα σε άλλα η Κάλια Ελευθερίου σε συνέντευξη της στο περιοδικό Celebrity. 

Τις δηλώσεις αυτές που ήταν αναμενόμενο να προκαλέσουν, σχολίασε στην εκπομπή της η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και δεν έκρυψε την ενόχληση και την απογοήτευση της.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα… Το να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις για να κάνω εντύπωση ή για να κάνω ντόρο δεν με τιμά. Με τιμά η εργατικότητα μου, με τιμά η δουλειά μου και η αφοσίωσή μου σε αυτό που κάνω. Δεν είναι αυτή η σωστή μέθοδος. Η σωστή μέθοδος είναι να αποδείξεις τι είσαι με την δουλειά σου και με την πορεία σου.

Αυτό με φωτογραφίζει και εμένα και τη Χριστιάνα και τη Μαρία και την Άντρεα. Επειδή με φωτογραφίζει οφείλω να απαντήσω! Δεν είμαι υποχρεωμένη αλλά οφείλω να προστατέψω κάποιες γυναίκες…Μια κατηγορία γυναικών οι οποίες δεν πετύχαμε πράγματα στην ζωή μας με τις γνωριμίες του άντρα μας.

Δουλεύω από το πρωί μέχρι τη νύχτα, δέκα χρόνια πριν, πριν γνωρίσω το Νεκτάριο..  Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Το τι κάνεις είναι αυτό που θα κρατήσει στο χρόνο. Εγώ λυπάμαι πολύ από τη δήλωση της Κάλιας επειδή είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και όχι μόνο, έβλεπε και ζούσε τον τρόπο που δουλεύαμε, τον ζήλο που είχαμε, τα δάκρυα που ρίξαμε και την χαρά μας όταν πηγαίναμε καλά. Δεν το περίμενα αυτό από την Κάλια. Είναι λες και δεν θα ξανάρθει ποτέ στην Κύπρο..» είπε φανερά ενοχλημένη η Κωνσταντίνα Ευριπίδου!

«Με το να μειώσεις κάποιον με τα λεγόμενα σου, δεν σημαίνει ότι θα ανέβεις εσύ στα μάτια του κόσμου! Ο κόσμος το καταλαβαίνει και δεν είναι ωραίο» κατέληξε.

reporter.com.cy