Σάλαϊ: «Βελτιώνομαι στον Απόλλωνα»

Ο Ατίλα Σάλαι μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την κλήση του στην Εθνική Ουγγαρίας, αλλά και για την περιπέτεια του στον Απόλλωνα που βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του.

Αναλυτικά:

Για το πώς έμαθε για την κλήση του: «Ο τιμ μάνατζερ της Ουγγαρίας, Ατίλα Τομό, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω του τραυματισμού του Τάμας Καντάρ, αυτή τη φορά αντί να πάω στην Εθνική U21 θα προπονηθώ με την πρώτη ομάδα. Στο σύλλογο που είμαι, με συγχάρηκαν με ένα μικρό άρθρο στην ιστοσελίδα της ομάδας και δέχθηκα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια».

Για το γεγονός ότι δεν θα είναι άγνωστο περιβάλλον καθώς έκανε κάποιες προπονήσεις με την ανδρική ομάδα: «Σε μερικές περιπτώσεις κλήθηκα στην πρώτη ομάδα κάτι που ήταν ήδη μεγάλη τιμή για εμένα. Φυσικά αυτή τη φορά είναι διαφορετική περίπτωση, και παρά το γεγονός ότι δεν ξέρω αν θα πάρω χρόνο συμμετοχής, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην προπόνηση για να αποδείξω ότι αξίζω».

Για την κατάσταση του: «Ξέρω ότι έχω ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά φαίνεται ότι είμαι στο σωστό μονοπάτι. Πιθανότατα για να έρθει η κλήση αυτή, βοήθησε το γεγονός ότι άλλαξα ομάδα το καλοκαίρι και τώρα μπορώ να βελτιώνομαι στην Κύπρο ανάμεσα σε έμπειρους παίκτες».

balla.com.cy