Δάσκαλοι κατασκεύασαν ασπίδες προσώπου για το νοσοκομείο Λεμεσού

Γύρω στις 2,500 ασπίδες προσώπου παραδίδονται σήμερα στους επαγγελματίες υγείας του ΓΝ Λεμεσού στο πλαίσιο συνεργασίας της ΠΟΕΔ και της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι πρώτες 2,500 μάσκες προστασίας έχουν κατασκευαστεί με εθελοντική εργασία από δεκάδες δάσκαλους και παραδίδονται σήμερα στη διεύθυνση του δημόσιου νοσηλευτηρίου Λεμεσού.

Επιπρόσθετα, η Σχολική Εφορεία Λεμεσού και η ΠΟΕΔ αποφάσισαν να συνεισφέρουν επιπλέον ποσό χιλίων ευρώ για κατασκευή ακόμα 3,500 ασπίδων προστασίας στις επόμενες ημέρες, στην προσπάθεια τους να στηρίξουν τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, τόσο οι υπηρεσίες υγείας όσο και άλλες υπηρεσίες του κράτους που εργάζονται για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με την ευκαιρία αυτή, καταλήγει η ανακοίνωση, η Σχολική Εφορεία Λεμεσού, η ΠΟΕΔ και γενικά ο διδασκαλικός κόσμος θέλουν να ευχαριστήσουν του ιατρούς, τους νοσηλευτές, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των δημόσιων νοσηλευτηρίων για τη μάχη που δίνουν καθημερινά για τη διασφάλιση της υγείας των συνανθρώπων μας.

Πηγή: ΚΥΠΕ