Τραγωδία στην Πάφο: Απεβίωσε ο 78χρονος μετά από τραυματισμό του με γεωργικό ελκυστήρα

Aπεβίωσε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης ο 78χρονος που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του  Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, μετά από τραυματισμό του με το γεωργικό του ελκυστήρα, ενώ καλλιεργούσε το χωράφι του, μεταξύ των κοινοτήτων Άρμου και Κονιών της Επαρχίας Πάφου. 

Χθες βράδυ διενεργήθηκε χειρουργική επέμβαση στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Πάφου, έναν σχεδόν μήνα μετά  την αναστολή των εργασιών των κλινικών του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 78χρονος , ενώ  το απόγευμα της Τετάρτης  καλλιεργούσε με τον γεωργικό του ελκυστήρα το χωράφι του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε δέντρο ελιάς με αποτέλεσμα να καταπέσει από το τρακτέρ και να τραυματιστεί στα πόδια. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο που κλήθηκε στη σκηνή  στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον δρ Ιωσήφ Μουτήρη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του τραυματία και της αδυναμίας μεταφοράς του στο ΓΝ Λεμεσού, απεφασίσθει να χειρουργηθεί στο Νοσοκομείο Πάφου, το οποίο ως γνωστό παραμένει κλειστό. Για τη χειρουργική επέμβαση του 78χρονου στο χειρουργείο του ΓΝ Πάφου ενημερώθηκε  αρμοδίως ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, όπως είπε.

Την πολύωρη χειρουργική επέμβαση διενήργησαν οι επί καθήκοντι χειρουργός και ορθοπεδικός του Νοσοκομείου Πάφου, μαζί με ιδιώτη αγγειοχειρουργό (μέσω αγοράς υπηρεσιών). Η κατάσταση της υγείας του 78χρονου που  χαρακτηρίζονταν ως κρίσιμη μέχρι που το βράδυ της Πέμπτης όταν και υπέκυψε στα τραύματα του.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Εικόνα Αρχείου