Έτσι πήρε η Εβελίνα Παπούλια το ρόλο στη σειρά “Δύο Ξένοι” – Το περιστατικό με την Ντίνα Κώνστα

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Αναδρομή στις τηλεοπτικές της δουλειές έκανε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή Dot. Μεγάλο κεφάλαιο στην τηλεοπτική της διαδρομή αποτελεί η σειρά “Δύο Ξένοι”, με τη γνωστή ηθοποιό να εξομολογείται περιστατικά από τα γυρίσματα και να μιλάει με τρυφερά λόγια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Αυτός ο ρόλος ήρθε λίγο περίεργα. Είχα κλείσει στο “Είμαστε στον Αέρα”, πάλι στο Mega και με πήρε ξαφνικά η Άννα Λεμπέση και μου είπε ότι με ήθελαν να πρωταγωνιστήσω στους “Δύο Ξένους”. Απλά έπρεπε να περάσω από ακρόαση για να με δει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Έκανα την ακρόαση, μου είπε ότι με θέλει ο Αλέξανδρος και ξαφνικά ξεκίνησε ο Γολγοθάς ότι δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη να πούμε στην άλλη παραγωγή ότι δεν θα είσαι”. Θυμάμαι ότι έλεγα ένα ποίημα, κάτι κουφό, και δεν μπορούσα να το πω γιατί γέλαγα πάρα πολύ, σε σημείο που η Ντίνα Κώνστα μου είπε “Έλεος, πες το, πρέπει να κάτσω”, την είχα φέρει σε απόγνωση. Άλλη στιγμή που γελούσαμε πάρα πολύ ήταν όταν έβαζα κι έβγαζα τις κάλτσες κι έλεγα Αντιγόνη».

«Είχα μια υπέροχη συνεργασία με τον Νίκο, απίστευτη χημεία, δεν χρειαζόταν να λέμε πολλά, είχαμε συνεννοηθεί μόνο με βλέμματα. Ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ γλυκός, πολύ τρυφερός, πολύ δοτικός κι έχω να θυμάμαι μόνο καλά», είπε η Εβελίνα Παπούλια.