Οι ποδοσφαιριστές αποποιούνται δικαιώματος

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ η οποία αναφέρει ότι έχει γίνει ενημέρωση προς τους ποδοσφαιριστές για τις εξελίξεις, την ερχόμενη εβδομάδα τα μέλη του τμήματος θα κάνουν τεστ κορωνοϊού, όμως το σημαντικό που αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές αποποιούνται κάθε ενδεχόμενου νομικού ή άλλου δικαιώματος, σε περίπτωση που υπάρξει κρούσμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει ότι έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και λοιπά μέλη του ποδοσφαιρικού της τμήματος για τις τελευταίες εξελίξεις και την προοπτική επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, υπό το πρίσμα και των σχετικών διαταγμάτων της πολιτείας.

Διαβάστε επίσης
Κορωνοϊός – Γερμανία: Ξεπέρασε το «1» ο ρυθμός μετάδοσης – Φόβοι για ανεξέλεγκτη αύξηση κρουσμάτων

Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε ότι εντός της ερχόμενης βδομάδας όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα περάσουν από διαγνωστικό έλεγχο με στόχο να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη οποιουδήποτε κρούσματος κορωνοϊού.

Υπό το φως της αυτονόητης τήρησης όλων των πρωτοκόλλων που εκδόθηκαν η δύναται να εκδοθούν, οι ως άνω εργοδοτούμενοι του Σωματείου έχουν ομόφωνα εκφράσει τη πλήρη ετοιμότητα και διάθεση τους να προπονηθούν και μεταγενέστερα να συμμετάσχουν σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Παρά το ότι, αντιλαμβάνονται ότι αυτό θα ήταν ούτως η άλλως υποχρέωση τους, εντούτοις κρίνουν αναγκαίο να υπογραμμίσουν ότι αποποιούνται κάθε ενδεχόμενου νομικού η άλλου δικαιώματος τους στην περίπτωση που προκύψει η οποιαδήποτε ίωση εντός του ποδοσφαιρικού μας τμήματος».

Πηγή: balla.com.cy