Προς μετονομασία του Αθλητικού Κέντρου Γλ. Κληρίδης στον Αγρό

Τα επόμενα βήματα σχετικά με τις μισθώσεις υπηρεσιών συμβούλων για τη μετονομασία και αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου «ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ» στον Αγρό, σε «Κέντρο Άθλησης, Ευρωστίας, Έρευνας και Αποκατάστασης», όπως προκύπτει μέσα από το σχέδιο ΑΤΛΑΣ, συζήτησαν σε πρόσφατη συνάντησή τους ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Κώστας Χαμπιαούρης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΟΑ το σχέδιο οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 12/7/2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι προμελέτες για επιλογή συμβούλων ετοιμάστηκαν και στάλθηκαν από το Γραφείο του Επιτρόπου στον ΚΟΑ, οι οποίες αξιολογούνται από την υπηρεσία και σύντομα θα τεθούν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης τα μέλη ΔΣ Παναγιώτης Τρισόκκας & Ανδρόνικος Ανδρονίκου, η υπεύθυνη συντήρησης αθλητικών χώρων Πασχαλίνα Μαγνήτη και ο λειτουργός Ανδρέας Μαρκίδης, ενώ η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη συμμετείχε στη συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης. Τον Επίτροπο συνόδευε ο λειτουργός του γραφείου του Γιώργος Πιττάλης.

Πηγή: ΚΥΠΕ